Advokatfuldmægtige til fast ejendom, entreprise og infrastruktur

Vores gruppe inden for fast ejendom, entreprise og infrastruktur har travlt. Hverdagen hos os er fyldt med spændende opgaver, tæt samarbejde, højt humør og et godt sammenhold. Så hvis du har interesse for fast ejendom, entreprise, infrastruktur og samarbejde, har du nu mulighed for at få en plads på holdet.

Om stillingen
Du vil blive en del af et team med omfattende erfaring inden for alle aspekter af fast ejendom, entreprise og infrastruktur, og du vil få rig mulighed for at udvikle dine juridiske kompetencer samtidig med din kommercielle og økonomiske forståelse.

Fuldmægtige, advokater, partnere og studerende arbejder tæt sammen både i teamet og på tværs i huset, og du vil få mulighed for at arbejde med både tvister, rådgivning, projektudvikling og transaktioner.  

På grund af sagernes størrelse og kompleksitet arbejder vi altid i teams, og vores tætte samarbejde på tværs af alle faggrupper er med til at sikre din udvikling i en humørfyldt og inspirerende atmosfære.

Vi lægger stor vægt på at sikre, at du som fuldmægtig udvikler dig i takt med opgaverne, og dine opgaver vil derfor afspejle dine juridiske kompetencer, og kompleksiteten i opgaverne vil øges i takt med, at dine kompetencer udvikles og du får mere erfaring. Du vil blive tilknyttet en vejleder, som sammen med dig sikrer, at du er på rette vej.

Om dig
Vi forventer at du har interesse for og gerne også erfaring med fast ejendom, entreprise og/eller infrastruktur. Derudover er det vigtigt, at du har et godt fagligt niveau og motiveres af at skabe de bedste løsninger sammen med kolleger med tilsvarende høj faglighed.

Som person er du løsningsorienteret, har gode samarbejdsevner og trives med det ansvar, som følger af at være en del af et ambitiøst team. Du forstår at kommunikere præcist og modtagerorienteret såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder
Hos Plesner tilbyder vi et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø. Vi har en uhøjtidelig omgangstone samtidig med, at vi sætter en ære i vores høje faglighed.

Se mere om, hvordan det er at være ansat i Plesner på www.plesner.com/karriere/plesner-people

Ansøgning og yderligere information
Send din ansøgning hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, indtil de rette er ansat.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-manager Susanne Warnick Ravn på telefon 33 12 11 33. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om Plesner