Fuldmægtige og advokater til Danmarks førende persondata-team

Har du interesse for eller erfaring med persondataret, er du ambitiøs og har du lyst til at samarbejde med nogle af landets dygtigste juridiske specialister inden for persondataret? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger advokatfuldmægtige og advokater til at indgå i vores specialiserede og dedikerede team inden for persondataret.

Vi rådgiver en lang række danske og udenlandske virksomheder, statslige og andre myndigheder om komplicerede persondataretlige spørgsmål, for hvem rådgivningen er af afgørende betydning for deres forretning eller organisation. Vores rådgivning vedrører alle aspekter af persondataretten, bl.a. GDPR-projekter hos klienter, compliance-audits hos klienter, databehandleraftaler, og udarbejdelse af dokumenter til sikring af compliance med persondatalovgivningen i forbindelse med nye forretningsområder/forretningsmodeller, Big Data, håndtering af ansøgninger til myndigheder og dag-til-dag rådgivning om persondataretlige spørgsmål af enhver art.

Om dig
Du har god erfaring inden for persondataret, fra enten et advokatfirma, en privat juridisk afdeling (gerne compliance arbejde i en finansiel virksomhed) eller en offentlig myndighed. Det er vigtigt, at du har et meget højt fagligt niveau og motiveres af at skabe gode og praktiske løsninger sammen med kolleger med tilsvarende høj faglighed. Som person er du meget grundig og kvalitetsbevidst, løsningsfokuseret, teamorienteret og initiativrig. Du forstår at kommunikere præcist og modtagerorienteret såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk.

Derudover er det vigtigt, at du er i stand til at bevare overblikket og formår at se en sag fra flere vinkler med henblik på at yde værdiskabende og nytænkende rådgivning til vores klienter.

Vi tilbyder
Hos Plesner tilbyder vi et spændende job i et meget inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø. Du indgår i landets stærkeste team inden for persondataret. Vi har en uhøjtidelig omgangstone samtidig med, at vi sætter en ære i vores høje faglighed. Derudover har vi et attraktivt efteruddannelsesmiljø. Vi tilbyder desuden en attraktiv løn og fleksible ansættelsesvilkår.

Ansøgning og yderligere information
Send din ansøgning hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, indtil den rette er ansat. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat, partner Michael Hopp eller HR-manager Marlene Tang  på telefon 33121133.

Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Mere om Plesner