1. - 3. års advokat til Corporate Finance/M&A

Plesner er en af de absolutte markedsledere i Danmark inden for køb og salg af virksomheder. Vi rådgiver danske og internationale klienter om alle typer af større virksomhedsoverdragelser og investeringer. Vi medvirker hvert år på et stort antal cross-border transaktioner samt de største og mest komplekse transaktionssager i Danmark.

Vi har travlt og søger nu derfor advokater med erfaring inden for M&A til vores Corporate Finance/M&A team. 

Om stillingen
Du vil blive en del af et team med omfattende erfaring med M&A-relateret rådgivning til alle aktører i markedet, herunder industrielle, institutionelle og private equity investorer samt statsejede virksomheder. Vi varetager enhver form for virksomhedsoverdragelse - både private og public - inden for alle brancher og sektorer med fokus på købs- og salgsprocesser, investeringer, joint ventures og omstruktureringer.

Som M&A-rådgivere gør vi en dyd ud af at forstå vores klienters forretning for at levere rådgivning, der er både juridisk og kommercielt værdiskabende.

På grund af sagernes størrelse og kompleksitet arbejder vi altid i teams, og du vil derfor komme til at arbejde tæt sammen med kollegaer i afdelingen, med specialister i andre afdelinger, vores projektmedarbejdere og med klientens øvrige rådgivere. Dette samarbejde er med til at sikre din udvikling i en afslappet og humørfyldt atmosfære i et travlt miljø.

Dine opgaver vil afspejle dine juridiske kompetencer, og kompleksiteten i opgaverne vil øges i takt med, at dine kompetencer inden for området udvikles.

Om dig
Du har et højt fagligt niveau og motiveres af at skabe de bedste løsninger sammen med dine kolleger. Du kommunikerer præcist og modtagerorienteret såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk. Herudover besidder du en interesse for og erfaring med M&A.

Samarbejde og det sociale sammenhold i vores team er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Det er derfor vigtigt, at dine juridiske kompetencer og kommercielle forståelse er kombineret med, at du er imødekommende, får energi af at være en del af et team, og at du sætter pris på godt kollegaskab, hvor vi har det sjovt sammen.

Du kan forvente
et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde sammen med de absolut dygtigste kollegaer i branchen, som alle er med til at sikre dig en stærk både personlig og faglig udvikling.

Se mere om, hvordan det er at være ansat i Plesner på www.plesner.com/karriere/plesner-people

Vil du vide mere
om os og jobbet, kan du kontakte advokat Thomas Pitzner-Jørgensen eller HR-manager Susanne Warnick Ravn på telefon 33 12 11 33.

Din ansøgning
sender du hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Mere om Plesner