Plesner søger erfarne fuldmægtige og/eller advokater til dynamisk Teknologi & Out-sourcing team

Vil du være en del af et af landets stærkeste teams inden for IT-ret? Er du nysgerrig på teknologi, og har du interesse for obligationsret? Så er det dig, vi søger.

Vi har brug for flere erfarne fuldmægtige og/eller advokater, som kan træde ind i vores team for Teknologi & Outsourcing og være med til at skabe de bedste løsninger sammen med nogle af landets dygtigste og mest erfarne IT-advokater og jurister. Som en del af vores team får du mulighed for at specialisere dig inden for IT, teknologi og outsourcing.

Hos os lander du i stærkt team, der skaber værdi sammen
Teamet for Teknologi og Outsourcing tilbyder rådgivning inden for jura og IT skræddersyet til den enkelte klients behov. Vi beskæftiger os bl.a. med udarbejdelse af IT-kontrakter, der tager højde for de risici, kommercielle overvejelser og krav, der er forbundet med virksomheders investering i ny teknologi og digitalisering.

Teamet du bliver en del af er kendetegnet ved et super godt samarbejde, hvor alle - uanset anciennitet - hjælper hinanden, sparrer og arbejder sammen på kryds og tværs. Vi arbejder derudover tæt sammen med Plesners øvrige juridiske specialister - herunder IP, ansættelsesret, GDPR, bank og finans, proces og M&A.

Vi anser det som vores fornemmeste opgave ikke kun at fokusere på det juridiske i vores rådgivning, men også at have de kommercielle og strategiske aspekter for øje for vores klienter, så vi kan skabe de bedst mulige løsninger og mest mulig værdi. Vores arbejde foregår derfor i tæt sammenspil med kommercielle og tekniske medarbejdere hos klienter og modparter.

Hos Plesner kan du forvente et udfordrende og attraktivt arbejdsmiljø
Vi tilbyder et spændende job i en organisation, der er præget af en uhøjtidelig omgangstone, men som sætter en ære i den høje faglighed. Du kommer til at indgå i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø i et af landets stærkeste teams inden for IT-ret.

Derudover har vi et attraktivt efteruddannelsesmiljø. Alle medarbejdere bliver tilbudt en IT-advokatuddannelse og bliver certificerede IT-advokater.

Vi tilbyder desuden en attraktiv løn og fleksible ansættelsesvilkår.

Du er god til at skabe relationer, og har et solidt fagligt fundament
Vi forestiller os, at du er grundig, løsningsfokuseret, teamorienteret og initiativrig. Du er god til at skabe og vedligeholde relationer og forstår at kommunikere præcist og modtagerorienteret såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk. Du har gode projektledelsesegenskaber og evner at holde tæt kontakt til dine klienter.

Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau og motiveres af at skabe de bedste løsninger sammen med kolleger med tilsvarende høj faglighed. Det er vigtigt, at du er velfunderet inden for obligationsret, da det er fundamentet for alt vores kontraktarbejde. Det er desuden en fordel, hvis du allerede har erfaring med udarbejdelse, forhandling og håndtering af komplekse kontrakter

Det er vigtigt, at du trives med et stort ansvar og finder glæde i rollen som rådgiver, da du afhængig af din erfaring, bliver kontaktperson for egne klienter.

Vi glæder os til at høre fra dig
Vil du vide mere om os og jobbet? Så er du meget velkommen til at kontakte Partner Michael Hur Bertelsen eller HR-manager Marlene Tang på 33 12 11 33.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet de rette nye kolleger.

 

 

 

 

 

 

Mere om Plesner