Erhvervsjurastuderende

Et studiejob hos os er en stærk karrierestart og en blåstempling, der åbner muligheder.

Som erhvervsjurastuderende hos os får du faglige udfordringer, sparring og kontinuerlig udvikling i tæt samarbejde med nogle af landets dygtigste jurister.

Vi giver dig ansvar, du får et stærkt fagligt fællesskab, udfordrende opgaver og en dagligdag præget af alsidighed og godt humør. Der bliver taget hånd om din udvikling, og kompleksiteten i dine opgaver vil stige, i takt med at dine kompetencer udvikler sig. Du vil blive fagligt udfordret, men du vil altid have en erfaren kollega ved din side, der kan hjælpe og vejlede dig.

Vi tilbyder med andre ord:

  • Et studiejob med fokus på din karriere og din fremtid
  • En alsidig arbejdsdag, hvor du prøver kræfter med erhvervs-juraen i praksis og får indblik i komplekse sager og klienters udfordringer
  • Mulighed for at lære af nogle af de dygtigste i branchen
  • Et udviklende arbejdsmiljø med fokus på sparring og feedback
  • En masse sjove, sociale arrangementer


Vi forventer, at du er ambitiøs, dedikeret og nysgerrig efter at lære og udvikle dig. Hos os er samarbejde afgørende for, at vi lykkes med det, vi gør - og for at trives i et hus som vores, er det derfor vigtigt, at du er en holdspiller. Til gengæld lover vi at kickstarte din karriere og give dig et stærkt udgangspunkt - uanset hvilken karrierevej du drømmer om på lang sigt.

Er du bachelorstuderende, bliver du stud.merc.jur. hos os, og er du kandidatstuderende, bliver du legal intern. Vi ansætter erhvervsjurastuderende fra universiteterne i både København, Odense, Aarhus og Aalborg. Studerer du i Jylland, har vi en særlig ordning, hvor du kun arbejder hos os i København én dag om ugen.

Om Plesner
Vi er et af landets absolut førende advokatkontorer, og vi sætter en ære i vores høje faglighed. Vi er ambitiøse og dedikerede og sigter konstant efter at udvikle os og blive endnu bedre i alt, hvad vi gør. Vi sætter stor pris på det sociale og et godt grin, og vi vægter sociale arrangementer højt. Vi har fredagsbarer, vinklub, forskellige sportsarrangementer, julefrokost og sommerfest - alt sammen medvirkende til, at vi lærer hinanden at kende på tværs af huset.

Lær mere om Plesner og hvordan det er at arbejde hos os på www.plesner.com/plesnerpeople

Ansøgning
Send din ansøgning hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, indtil de rigtige er ansat. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores HR-team på telefon 33 12 11 33. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Mere om Plesner