Uanset hvad du drømmer om på lang sigt, skal du ikke træffe endegyldige karrierevalg nu. Et studiejob her i Plesner er den perfekte karrierestart og en blåstempling, der åbner muligheder. Vi tager din udvikling seriøst og hjælper dig og din karriere godt på vej.

Som studerende hos os får du faglige udfordringer, sparring og kontinuerlig udvikling i tæt samarbejde med nogle af landets dygtigste jurister.

Vi giver dig ansvar, du får et stærkt fagligt fællesskab, udfordrende opgaver og en dagligdag præget af alsidighed og godt humør.

Der bliver taget hånd om din udvikling, og kompleksiteten i dine opgaver vil stige i takt med, at dine kompetencer udvikler sig. Du vil blive fagligt udfordret, men du vil altid have en erfaren kollega ved din side, der kan hjælpe og vejlede dig.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du er ambitiøs, dedikeret og nysgerrig efter at lære og udvikle dig. Samarbejde er helt afgørende for, at vi lykkes med det, vi gør - og for at trives i et hus som vores, er det derfor vigtigt, at du er en holdspiller. Til gengæld lover vi at kickstarte din karriere og give dig et stærkt udgangspunkt - uanset hvilken karrierevej du drømmer om på lang sigt.

Vi tager hånd om din udvikling

Når du starter, tilknyttes du et specifikt team, en partner og en tutor, der følger din faglige og personlige udvikling. Du har også mulighed for at rokere og prøve kræfter med flere af vores forretningsområder, så du kan blive skarpere på hvilket område, du brænder mest for. På vores årlig StudenterCamp, samles alle vores studerende til en weekend med fokus på sammenhold og personlig udvikling.

Er du jurastuderende eller erhvervsjurastuderende på bachelorniveau bliver din titel stud.jur., mens din titel som kandidatstuderende bliver legal intern. Vi ansætter studerende fra universiteterne i både København, Odense, Aarhus og Aalborg. At du bor i Aarhus eller Aalborg er ingen barriere - vi har en særlig pendlerordning for studerende bosiddende i Jylland, hvor du arbejder én dag om ugen hos os i København.

Fleksibilitet og arbejdstider

Som studerende hos os arbejder du 16 timer om ugen fordelt på to dage. Er du studerende fra Aalborg eller Aarhus Universitet arbejder du dog kun 8 timer én dag om ugen, men du indgår i det daglige arbejde på lige fod med husets øvrige studerende. Vi afstemmer dine opgaver så de passer til, at du er hos os én dag om ugen. Uanset om du er stud.jur. eller legal intern, koordinerer du dine arbejdstider med de andre studerende i dit team.

Som stud.jur er du timelønnet, og som legal intern er du på en fast månedsløn. Legal interns fra  Aarhus og Aalborg Universitet får løn for halvanden dag pr. uge.

Din uddannelse er vigtig, også for os. Derfor er der fleksibilitet i eksamensperioderne, ligesom du altid har fri adgang til vores faciliteter. Når tiden kommer til specialet, får du fire måneders orlov med løn, og vi støtter dig gerne med råd og vejledning undervejs.

Klar til udvikling og udfordringer?

Hvis du er ambitiøs, dedikeret og entusiastisk, skal vi nok lære dig resten. Det væsentlige er, at du har lyst til at lære og udvikle dig. Vi er altid på udkig efter nye holdspillere - send din ansøgning her

Lær os at kende   
 Se vores fuldmægtiguddannelse