Capidea sælger Budweg Caliper

Plesner rådgav den danske kapitalfond Capidea og de andre aktionærer i forbindelse med salget af Budweg Caliper til BBB Industries. Plesner bistod Capidea i forbindelse med erhvervelsen i 2018 og har nu rådgivet Capidea i forbindelse med det vellykkede frasalg.

Capidea og de andre aktionærer i Budweg Caliper A/S ("Budweg") har afsluttet salget af 100 % af aktierne i Budweg til BBB Industries. Budweg er en førende virksomhed i Europa inden for genbrug af brugte bremsekalibre, og virksomheden udvikler, producerer, genbruger og sælger bremsekalibre til det uafhængige eftermarked.

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder. Capidea blev etableret i november 2006 og råder over et samlet kapitaltilsagn på 2,3 mia. kroner i tre fonde. 

BBB Industries er brancheførende inden for bæredygtige produktion af startere, vekselstrømsdynamoer, hydrauliske bremsekalibre og pneumatiske bremsekalibre, både hydrauliske og elektriske styresystemer samt turboladere til eftermarkedsindustrien. BBB Industries blev grundlagt i 1987 og er et familieejet selskab med hovedkvarter i Daphne, Alabama.

Plesners team bestod af Thomas Holst Laursen, Morten Stig Ottesen, Kasper Erikslev Lolk-Hansen og Josephine Fischer Kjærulff.

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions