Mono Solutions bliver en del af Bauer Media Group

Den danske software-leverandør Mono Solutions har indgået aftale med Bauer Media Group om at blive en del af den internationale mediekoncern. Plesner har rådgivet Mono Solutions i forbindelse med salget.

Mono Solutions, der er specialiseret i Software-as-a-Service løsninger målrettet små og mellemstore virksomheder, bliver nu en del af Bauer Media Group. Mono Solutions kerneprodukt er en "white label" digital marketing platform, som bliver anvendt af mere end 70 leverandører på 35 forskellige markeder.

Aftalen med Bauer Media Group skal bidrage til yderligere at styrke mulighederne internationalt for at levere digitale løsninger til datadrevet markedsføring i segmentet for små og mellemstore virksomheder.

Mono Solutions blev grundlagt af Rene Hedegaard Petersen, David Westmark Højelsen og Louise Lachmann i 2007. Virksomheden har hovedkontor i København og en filial i Denver, Colorado. Bauer Media Group er en familieejet, tysk baseret mediekoncern, der har 11.500 medarbejdere på globalt plan.

Plesner har omfattende erfaring med M&A-rådgivning vedrørende software-leverandører - både i Danmark og cross-border. Senest har Plesner bl.a. også fungeret som rådgiver i forbindelse med Capideas salg af danske OPTIWARE til den amerikanske virksomhed Aptean:
"Capidea sælger OPTIWARE til Aptean"

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions