Hamilton Thorne opkøber IVFtech og K4Technology

Plesner har rådgivet Hamilton Thorne i forbindelse med opkøbet af IVFtech ApS og K4Technology ApS. Hamilton Thorne Ltd. er et børsnoteret selskab handlet på Toronto Venture Exchange.

Plesner har rådgivet Hamilton Thorne i forbindelse med opkøbet af 100% of anparterne i IVFtech ApS og K4Technology ApS. Hamilton Thorne Ltd. er et børsnoteret selskab handlet på Toronto Venture Exchange.

IVFtech er en førende producent af laminar flow arbejdsstationer, varmeskabe med høj kapacitetsydelse og relaterede produkter for ART- og laboratoriemarkeder og som, gennem søsterselskabet K4Technology, yder produktsalg og tjenesteydelser i Norden.

Hamilton Thorne Ltd. er en førende global leverandør af præcisionsinstrumenter, hjælpematerialer, software og tjenesteydelser til Assisted Reproductive Technologies (ART)-, research-, and cellebiologimarkeder. Hamilton Thorne sælger deres produkter og ydelser under deres brands: Hamilton Thorne, Gynemed, Planer, og Embryotech Laboratories, gennem direkte sælgere og forhandlere i hele verden.

Plesners team bestod af Brian BundgaardRasmus Egede Budtz og Mads Tolbøll Milbregt.

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions