Texthelp Group erhverver WizKids

Plesner har rådgivet Texthelp Group i forbindelse med erhvervelsen af WizKids A/S, WizKids AB, WizKids AS, WizKids B.V. og WizKids Ltd. Texthelp Group er støttet af Five Arrows, Rothschild & Co.'s private equity-ben.

Plesner har rådgivet Texthelp Group i forbindelse med erhvervelsen af  100% af aktierne i WizKids A/S, WizKids AB, WizKids AS, WizKids B.V. og WizKids Ltd. Texthelp Group er støttet af Five Arrows, Rothschild & Co.'s private equity-ben.

WizKids group er en nordeuropæisk EdTech-virksomhed, der specialiserer sig i tilgængelighedsværktøjer og datasynkronisering, og som tilbyder deres produkter AppWriter, EduLife, TxtAnalyser og MathSolver til mere end 1 million studerende på tværs af Norden og Storbritannien.

Texthelp Ltd. er en global markedsleder indenfor læsedygtigheds- og tilgængelighedsteknologi og tilbyder deres produkter Read&Write, EquatIO, Fluency Tutor, ReachDeck, WriQ og Speechstream til mere end 30 millioner brugere. 

Sammen vil Texthelp og WizKids tilbyde et bredere og forbedret udvalg af hjælpeteknologi og EdTech management-værktøjer til deres kunder i Storbritannien og Europa og muliggøre, at de bedste hjælpeteknologier bliver stillet til rådighed for mange flere mennesker verden over.

Plesners team på sagen bestod af Brian Bundgaard, Nina Charlotte Vestergaard og Mads Tolbøll Milbregt.

Læs pressemeddelelsen fra Texthelp

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions