Den danske cloud-virksomhed cVation solgt til tyske Skaylink

Den danske cloud-virksomhed cVation A/S er blevet solgt til tyske Skaylink GmbH. Plesner har som lead counsel for sælgerne af cVation A/S rådgivet om alle juridiske forhold i forbindelse med transaktionen.

cVation blev grundlagt i 2014 og er specialiseret i at udvikle cloud-løsninger i Microsoft Azure. Selskabet anses for at være førende inden for udvikling af cloud-løsninger i Danmark. 

Skaylink blev grundlagt i 2021 og er en cloud-service platform med hovedkontor i München. Selskabet er en førende serviceudbyder inden for cloud og digital transformation. Skaylinks globale team består af mere end 500 cloud-eksperter.

Med kombinationen af cVations og Skaylinks ressourcer og viden vil eksisterende kunder få gavn af nye kompetencer inden for cloud-området, ligesom salget af cVation til Skaylink bringer Skaylink et skridt tættere sit mål om at blive den førende udbyder af cloud-serviceydelser i Europa. Transaktionen giver desuden Skaylink mulighed for at indtræde på det danske marked og dermed få fodfæste i Norden.

Opkøbet er støttet af kapitalfonden Waterland Private Equity, der har stået bag Skaylink siden selskabet blev grundlagt.

Plesners team på sagen bestod af Brian Bundgaard, Christian Ånerud og Emilie Appelrod.

Læs mere om transaktionen 

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions