SecureDevice overtaget af Swiss IT Security Group

Plesner har rådgivet aktionæren i SecureDevice A/S om salget til Tritons porteføljeselskab Swiss IT Security Group.

Aktionæren i SecureDevice A/S (”SecureDevice” har solgt 100 % af aktierne i SecureDevice til Swiss IT Security Group AG (”SITS”). SITS har været en del af Tritons portefølje siden oktober 2021. 

Om SecureDevice

SecureDevice er en dansk it-sikkerhedsvirksomhed, der leverer avancerede sikkerhedsydelser til store virksomheder i den private og den offentlige sektor. SecureDevice's udbud af ydelser er baseret på en stærk intern teknologisk platform, partnerskaber med globalt førende udbydere af cybersikkerhed som for eksempel IBM Security, Microsoft, Cisco og andre og et team af højt kvalificerede cybersikkerhedseksperter.

SecureDevice blev stiftet i 2004 af Michael Albek, der vil fortsætte som CEO for SecureDevice med den nye ejer.

Om SITS

SITS er en førende uafhængig cybersikkerhedsselskab i DACH- og Benelux-regionen, der leverer cybersikkerhedsløsninger, herunder konsulentbistand, teknisk bistand samt salgs- og tjenesteydelser.

Om Triton

Triton er en kapitalfond, der aktuelt har investeret i 49 selskaber i Europa med en samlet omsætning på omkring 18,1 mia euro og omkring 106.000 medarbejdere. SITS har været en del af Tritons portefølje siden oktober 2021.  

Plesners team bestod af Thomas Holst LaursenMorten Stig Ottesen og Josephine Fischer Kjærulff.

Læs pressemeddelelsen fra SITS

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions