IK Partners sælger Løgismose

Den ledende europæiske kapitalfond IK Partners, og andre minoritetsejere, har indgået en aftale om at sælge Løgismose til den danske familieejede virksomhed Halberg A/S. Plesner har bistået som juridisk rådgiver for IK Partners.

IK Partners (IK), og andre minoritetsejere, har aftalt at sælge Løgismose Holding ApS og øvrige relaterede Løgismose-selskaber (Løgismose) til Halberg A/S (Halberg). 

Løgismose blev etableret i 1965, og er i dag et af Danmarks stærkeste  fødevarebrands. Virksomheden er særlig kendt for en høj gastronomisk kvalitet, dedikeret fokus på smagen og håndværket, og med en etisk holdning til hvordan produkterne bliver til. Løgismose udvikler, producerer og indkøber fødevarer og vin, der distribueres gennem egne butikker og webshop, i dagligvarehandlen samt til virksomheder, restauranter og hoteller. 

IK Partners købte i 2015 aktiemajoriteten i det fusionerede Løgismose Meyers med et ønske om at styrke to af de stærkeste navne i det danske fødevarelandskab. I december 2022 blev Meyers solgt til engelske WSH, hvor Plesner også bistod som juridisk rådgiver. Med frasalget af Løgismose er IK Partners’ investering i det oprindelige Løgismose Meyers nu bragt til ende.

Transaktionen forventes gennemført i Q3 2023. 

Plesner's primære M&A-team på transaktionen bestod af Henrik Rossing Lønberg, Tina Kang, Kristian Vinter Bisgaard og Andreas Winther Madsen.

Læs Løgismoses pressemeddelse

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions