Solina køber de kulinariske premium-brands, OSCAR og Puljonki

Den førende producent af fødevareingredienser, Solina-koncernen, har indgået en aftale om købet af de kulinariske premium-brands, OSCAR og Puljonki, samt de tilhørende forretningsben fra Nestlé-koncernen. Plesner har bistået som juridisk rådgiver for Solina-koncernen.

Solina-koncernen har indgået en aftale om købet af Nestlé Professional Food A/S (som vil blive omdøbt) og Puljonki Oy, der ejer brandsne, OSCAR og Puljonki og de tilhørende forretningsben.

OSCAR og Puljonki er premium-brands indenfor kulinariske løsninger og er kendte for deres fond, bouillon, supper og andre sofistikerede kulinariske ingredienser og hjælpemidler. Brandsne anvendes primært af professionelle aktører i 'foodservice'-branchen, lige fra små virksomheder til store industrikøkkener, med en særlig 'chef-to-chef' salgstilgang. Med to produktionsfaciliteter i Juuka, Finland, og Rønnede, Danmark, beskæftiger virksomheden i alt 132 medarbejdere og havde en samlet omsætning på 40 millioner euro i 2023. Udover Danmark og Finland, har OSCAR og Puljonki også en betydelig tilstedeværelse i Sverige, Tyskland, Holland, Frankrig og Belgien.

Solina-koncernen er en førende aktør indenfor fødevareingrediensløsninger og er aktiv i 19 lande i Europa og Nordamerika, med mere end 3.600 ansatte og en omsætning på 1,2 milliarder euro. 

Transaktionen forventes gennemført inden Q2 2024.

Plesners primære M&A-team på transaktionen bestod af Tina Kang, Kristian Vinter Bisgaard, Andreas Winther Madsen og Rógvi Magnussen.

Læs Solina-koncernens pressemeddelelse

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions