Hg indgår aftale om salg af itm8 til Axcel

Plesner har rådgivet Hg i forbindelse med salget af itm8, en førende leverandør af IT-tjenester til private virksomheder og den offentlige sektor i Europa, til Axcel.

itm8 (tidligere IT Relation) er repræsenteret på 19 lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen fokuserer på fire forretningsområder i Danmark, herunder Cloud Services/IT Operations, Digital Transformation, Application Services og Cyber Security. Efter virksomhedens seneste opkøb er itm8's årlige omsætning vokset til DKK 1,6 mia. og koncernen beskæftiger mere end 1.100 medarbejdere og supporterer mere end 4.200 kunder under brands som IT Relation, Progressive, Mentor IT, Sotea, Cloud Teams, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software og Improsec.

itm8 er blevet mere end fordoblet i størrelse, målt på omsætning, medarbejdere og størrelsen af kundebasen, siden Hg investerede i selskabet første gang i 2018.

Hg's fokus og ekspertise inden for sektoren for SMV-teknologitjenester i Europa har medvirket til itm8's vækst ved at identificere og gennemføre flere strategiske initiativer. Disse initiativer omfatter bl.a. støtte til opkøb af 13 nye virksomheder til koncernen, der alle i væsentlig grad øger itm8's kundetilbud, hvilket gør det muligt for itm8 at færdiggøre et end-to-end-tilbud for at servicere større kunder mere effektivt.

Plesners M&A-team bestod af Henrik Rossing Lønberg, Brian Bundgaard, Rasmus Egede Budtz og Emilie Appelrod.

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions