Databeskyttelsesdagen - persondatabeskyttelse og IT-sikkerhed vigtigere end nogensinde

Der blev drøftet persondatabeskyttelse på internationalt niveau, da Plesner sammen med Dansk Industri og Rådet for Digital Sikkerhed den 28. januar var vært for Databeskyttelsesdagen i Industriens Hus.

Databeskyttelsesdagen efterlod ingen tvivl om, at fokus på persondatabeskyttelse og IT-sikkerhed kun bliver større fremover - både hos virksomheder og myndigheder.

"EU er på vej med nye regler for persondatabeskyttelse, som vil stille helt nye juridiske krav til, hvordan man indsamler og anvender persondata. Samtidig vil risikoen for hacking og brud på it-sikkerheden blive større de kommende år. Det betyder, at virksomheder har brug for stille og roligt at vurdere deres situation, og langsomt men målrettet at tage de rigtige tiltag både juridisk og teknisk" siger Michael Hopp, advokat og partner i Plesner.

Arrangementet fandt sted i Industriens Hus med deltagere fra virksomheder og offentlige myndigheder.

"På Databeskyttelsesdagen lykkedes det sammen med Dansk Industri og Rådet for Digital Sikkerhed at samle de førende eksperter inden for persondatabeskyttelse og it-sikkerhed. Den form for vidensdeling er vigtig for at kunne håndtere de kommende års udfordringer" siger Michael Hopp fra Plesner.

Seneste nyt om IP-ret

IP-ret