Webinar: ESG i byggeriet

Plesner inviterer til næste webinar i vores entrepriseretlige netværk "Conversations on Construction". Webinaret omhandler ESG i byggeriet og afholdes onsdag den 26. april 2023.

Bemærk: Arrangementet er afholdt. Se oversigt over vores aktuelle seminarer.

ESG er efterhånden et mere og mere anvendt buzz word, herunder i særdeleshed i byggebranchen. Det er et element, som størstedelen af byggebranchens aktører tænker ind i den daglige drift såvel som i den løbende forretningsudvikling.

For mange er ESG dog alligevel en fluffy og ukonkret størrelse, og i et forsøg på at afklare mystikken omkring begrebet, ønsker vi at sætte fokus herpå. Vi vil på webinaret bl.a. forsøge at beskrive, hvad ESG egentlig er og består i samt skabe et overblik over den regulering, der aktuelt og i den kommende tid danner rammerne for ESG’s implementering og anvendelse i byggesektoren.

Vi hører meget gerne, hvis I har nogle konkrete spørgsmål, som I ønsker, at vi tager op. Som sædvanligt modtager vi med glæde jeres spørgsmål og input i øvrigt under webinaret.

Oplægsholdere

Tilmelding til Plesners entrepriseretlige netværk (Conversations on Construction) kan ske ved at sende en mail til chl@plesner.com. Er du allerede tilmeldt netværket modtages kalenderinvitation pr. mail med link til webinaret. 

Seneste nyt om Entreprise

Entreprise