Nicace Holding sælger stor minoritetsandel af APC Forsikringsmæglere

Grundlægger og CEO i APC Forsikringsmæglere, Peter Lindblad, har igennem sit holdingselskab Nicace Holding indgået aftale om salg af en væsentlig minoritetsaktieandel af APC til Söderberg & Partners. Forud for salget til Söderberg & Partners har Nicace Holding i en separat transaktion købt alle aktier af den tidligere minoritetsejer APC Partner 1. Plesner har rådgivet Nicace Holding i forbindelse med begge transaktioner.

APC Forsikringsmæglere er den største B2C pensionsmægler i Danmark og en af de førende udviklere af Fintech-løsninger i pensionsbranchen. Selskabet blev grundlagt i 2007 af den nuværende CEO Peter Lindblad, der efter transaktionen fortsat er majoritetsaktionær i APC.

Söderberg & Partners, der er grundlagt i Sverige i 2004, er en nordisk markedsledende rådgivningsvirksomhed inden for pension og erhvervsforsikringer. Med transaktionen har Söderberg & Partners erhvervet en betydeligt minoritetsandel af aktierne i APC Forsikringsmæglere.

Som del af transaktionen er en lånefacilitet på EUR 35m, stillet til rådighed af Muzinich Pan-European Private Debt Fund, blevet refinansieret - fortsat med Muzinich som långiver. Læs mere:
APC Forsikringsmæglere A/S optager lån på 35 mio. euro

Forud for salget til Söderberg & Partners har Peter Lindblad købt alle aktier af den tidligere minoritetsejer APC Partner 1.

APC-teamet sigter nu mod at fortsætte APCs vækst med udgangspunkt i firmaets stærke markedsposition.

Seneste nyt om M&A og Capital Markets

Capital Markets