Marlin Equity Partners køber Unifaun

Marlin Equity Partners har købt den svenske it-virksomhed Unifaun af kapitalfonden Vetruvian Partners. Plesner har været lead counsel for Marlin Equity Partners i forbindelse med transaktionen.

Marlin Equity Partners har købt den svenske virksomhed Unifaun, der er den førende nordeuropæiske leverandør af cloudbaserede transportadministrations-systemer til logistikbranchen. Sælgeren er den globale kapitalfond Vetruvian Partners.

Unifaun med hovedkvarter i Stockholm har ca. 200 medarbejdere fordelt over otte europæiske lande. I 2019 blev mere end 300 mio. forsendelser håndterede via Unifauns software-platform. Marlin Equity Partners' investering i Unifaun skal bl.a. bidrage til at styrke og udvide virksomhedens geografiske tilstedeværelse i det europæiske marked.

Marlin Equity Partners er et globalt investeringsselskab, der administrerer over 7,2 milliarder dollar.

Plesner har tidligere bl.a. bistået Marlin Equity Partners med både købet og salget af it-virksomheden Bluegarden samt købene af den svenske it-virksomhed Medius, den norske it-virksomhed Puzzel og den danske it-virksomhed Heimdal Security. 

Transaktionen blev underskrevet den 24. juli 2020 og gennemført den 21. august 2020.

Sagen er endnu et eksempel på M&A transaktioner, hvor Plesner med udgangspunkt i vores viden om en klients forretning, kultur og behov agerer som lead counsel på den pågældende klients køb af virksomheder uden for Danmark.

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions