Nye partnere og specialister inden for Bank og Finans

Vi er glade for at kunne byde velkommen til to nye partnere, som er tiltrådt i Plesners team for Bank og Finans den 15. oktober 2022. Det er henholdsvis Jakob Echwald Sevel og Henrik Kure, som samtidig får følgeskab af flere nye medarbejdere i den kommende tid.

Jakob Echwald Sevel er specialist i finansieringsret og finansiel regulering. Jakob rådgiver bl.a. banker, pensionskasser og kapitalforvaltere og har rådgivet i talrige låne-, og kapitalmarkedstransaktioner, M&A transaktioner vedrørende finansielle virksomheder samt om en lang række regulatoriske og compliancemæssige forhold vedrørende etablering og drift af finansielle virksomheder. Jakob rådgiver endvidere om alternative investeringer for institutionelle investorer samt om nødlidende engagementer.
 
Henrik Kure rådgiver bl.a. banker, private equity-fonde og industrivirksomheder om finansiering af virksomhedskøb og fast ejendom. Derudover rådgiver han også pensionskasser om alternative investeringer inden for kreditområdet. Henrik har tillige stor erfaring i at rådgive om nødlidende engagementer.
 
Ud over Jakob og Henrik følger en række medarbejdere med speciale inden for bank- og finansieringsret.
 
Jakob og Henrik vil sammen med Plesners nuværende partnere i vores team for Bank og Finans stå i spidsen for et team, der sikrer Plesners førende position inden for bank- og finansieringsret.

Seneste nyt om Bank og Finans

Bank og Finans