Swiss Life Asset Managers Nordic køber Næstved Storcenter

Sammen med en gruppe investorer har schweiziske Swiss Life Asset Managers Nordic købt Næstved Storcenter. Sælger, den amerikanske kapitalfond Black Rock, købte Næstved Storcenter af Salling Group i 2017.

Næstved Storcenter ligger på Sydsjælland, og storcenteret er blandt de største i Danmark med 43.000 m2 og 70 butikker herunder flere internationale mærker og et Bilka hypermarked.

Næstved Storcenter åbnede oprindeligt i 1989 og har siden været igennem en betydelig transformation. Det er nu blandt de største indkøbscentre i Danmark og havde besøg af mere end 3,7 millioner kunder i 2022. Swiss Life Asset Managers Nordic og investorerne har et stærkt ønske og en vision om at fortsætte og styrke den positive udvikling af centeret som et flagskib for detailhandlen i området.
 
Transaktionen blev indgået og gennemført den 21. december 2023. Plesner rådgav Swiss Life Asset Managers Nordic gennem hele processen.
 
Plesners team bestod af Anders Hermansen, Jakob Echwald Sevel, Peter Barsøe Østergaard, Jesper Morsing, Mathias Korsbjerg Hjort, Christian Gjørtsvang, Kasper Hinnerup Petersen og Katrine Højgaard

Seneste nyt om Fast Ejendom

Fast Ejendom