Olie og gas - Energistyrelsen åbner 8. udbudsrunde i Nordsøen

Energistyrelsen har i dag offentliggjort vilkårene for nye tilladelser i 8. udbudsrunde i den danske del af Nordsøen. Interesserede selskaber skal komme med deres tilbud senest den 1. februar 2019.

Den danske del af Nordsøen er et modent produktionsområde med en veludbygget infrastruktur. Ifølge Energistyrelsen er der fortsat betydelige mængder af olie og gas i de danske områder.

I den 7. udbudsrunde blev givet 16 nye licenser (2016). Efterfølgende er der indgået en ny politisk aftale om udviklingen af områderne i Nordsøen, herunder en reduktion af beskatningen på udvinding af olie og gas i perioden 2017-2025 samt forberede vilkår for at få adgang til infrastrukturen i den danske del af Nordsøen.

Læs mere om den 8. udbudsrunde på Energistyrelsens hjemmeside: 
www.ens.dk/8thRound

Plesner er det markedsledende advokatfirma i Danmark med unikke kompetencer inden for olie og gas. I de seneste år har Plesner været involveret i alle større olie- og gasprojekter i den danske del af Nordsøen og har rådgivet en lang række af ansøgerne i forbindelse med den seneste udbudsrunde (7. udbudsrunde).

8. udbudsrunde
8. udbudsrunde olie- gas

Seneste nyt om Energi og Infrastruktur

Læs alle insights om Energi og Infrastruktur