Rosendahl køber Lyngby Porcelæn

Rosendahl Design Group har netop indgået aftale med designvirksomheden Karakter Copenhagen om køb af Lyngby Porcelæn, som blandt andet er kendt for "Lyngbyvasen", for et tocifret millionbeløb. Plesner har rådgivet Rosendahl Design Group i forbindelse med transaktionen.

Rosendahl Design Group, som i forvejen har syv selvstændige brands under sig, kan med købet af Lyngby Porcelæn føje et nyt stærkt dansk design til sin portefølje. 


Lyngby Porcelæns historie går flere årtier tilbage, da virksomheden blev etableret i 1936 som porcelænsfabrik under navnet Porcelænsfabrikken Danmark. Porcelænsfabrikken ophørte med at eksistere i 1969, men genopstod i 2012 som Lyngby Porcelæn og slog for alvor igennem ved relanceringen af "Lyngbyvasen" kort tid herefter. 

Lyngby Porcelæns produktportefølje indeholder udover "Lyngbyvasen" en lang andre række produkter og designs, som Rosendahl Design Group også planlægger at videreføre og videreudvikle.  

Rosendahl Design Groups portefølje tæller i dag Rosendahl, Holmegaard, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen, Bjørn Wiinblad, Juna og nu Lyngby Porcelæn.

Seneste nyt om IP-ret

IP-ret