REInvest Asset Management og DEREIF Copenhagen V ApS køber 3 ejendomme i Carlsberg Byen

Plesner har rådgivet REInvest Asset Management og DEREIF Copenhagen V ApS ved købet af Mineralvandshuset, Mineralvandsfabrikken og Theodorahuset, alle beliggende i Carlsberg Byen.

Sælger er Carlsberg Byen, som er ejet af Carlsberg og de tre danske pensionsselskaber PFA Pension Forsikringsaktieselskab, Pensam Liv Forsikringsaktieselskab og Topdanmark Livsforsikring A/S.

Mineralvandshuset, Mineralvandsfabrikken og Theodorahuset er unikke kontor- og detailejendomme beliggende i det populære udviklingsområde, Carlsberg Byen, omgivet af Vesterbro og Frederiksberg.  

Theodorahuset er en blanding af det nye og det gamle, hvor den gamle del er tidligere gæringsrum, der omdannes til restaurant i kælderen og kontorer på de resterende etager. Den nye del er bygget på de eksisterende lokaler og vil have en åben plantegning.

Mineralvandshuet er en åben og lys trefløjet ejendom, der er sammenhængende med Mineralvandsfabrikken, hvori Carlsberg producerede og aftappede sodavand fra 1920'erne og frem. Mineralvandsfabrikken er originalt tegnet af arkitekten Carl Harild som et neoklassisk meterværk.

Køber er en del af DEREIF SICAV-FIS - Immobilen 1, en europæisk kerneinvesteringsfond med en investeringsmasse på mere en EUR 1 milliard. Fonden forvaltes af ReInvest Asset Management, en luxembourgsk baseret asset manager, som forvalter ejendomme i 12 europæiske lande.

Plesners team på sagen bestod af Lasse Stjernholm Detlevsen, Jef Nymand Hounsgaard, Ninna Thalund Daugaard, Mette Christina Juul, Thomas Skougaard Thomsen, Stephanie Parbo, Philippa Amalie Preskou Rudolph og Nicolai Aagard. 

Seneste nyt om Fast Ejendom

Fast Ejendom