Plesner rangerer nu blandt verdens bedste advokatfirmaer inden for voldgiftssager

Som det eneste danske advokatkontor er Plesner blevet optaget på den prestigefyldte "GAR 100" ranking-liste over verdens bedste advokatkontorer inden for voldgift.

GAR 100-listen udgives af det globalt anerkendte juridiske tidsskrift, Global Arbitration Review, som årligt vurderer og offentliggør navnene på de advokatkontorer, der er optaget på den eftertragtede liste. Optagelsen sker på baggrund af en meget grundig udvælgelsesproces.

Plesner er markedsleder i Danmark inden for både national og international voldgift (blandt en række andre specialeområder). Dette skyldes, at Plesner altid har været på forkant med udviklingen i Danmark inden for voldgift og tvisteløsning generelt. I kølvandet på Plesners varetagelse af en række voldgiftssager i milliardklassen i 1990'erne vedrørende nogen af Danmarkshistoriens største entreprisesager, blev Plesner det første danske advokatfirma til at fokusere på "Dispute Resolution" som et selvstændigt forretningsområde - og til at oprette en specialiseret "Arbitration Group" i 2005.

Selvom globaliseringen har medført, at et advokatkontor som Plesner i dag også varetager udenlandske voldgiftssager - herunder sager ved udenlandske voldgiftsinstitutter og i henhold til fremmed ret - er Danmark stadig et lille land i international sammenhæng. Derfor er det en imponerende bedrift for Plesner - som kun har kontor i København - at blive optaget på GAR 100-listen i selskab med nogle af de største og mest anerkendte advokatfirmaer på verdensplan. Plesners dedikerede team af jurister og andre medarbejdere har gjort dette muligt.

Se GAR 100-listen, Plesners ranking profil og yderligere information

Seneste nyt om Dispute Resolution

Dispute Resolution