Plesner-advokater udnævnt til IFLR1000 Woman Leaders

Vi er stolte over at annoncere, at to af vores advokater og partnere, Michala Roepstorff og Anne Cathrine (AC) Ingerslev, for andet år i træk er blevet anerkendt som IFLR1000 Woman Leaders.

IFLR1000 Women Leaders anerkender kvindelige advokater med imponerende resultater - kvinder, som anses for at være blandt de bedste i deres markeder og praksisområder.

This is an exclusive group of lawyers with outstanding reputations within their markets who either have expertise and experience of working on complex deals and/or have risen to hold leadership roles with their firms or their practices” - IFLR1000

For at udvælge IFLR1000 Woman Leaders analyserer IFLR1000 i Hongkong, London, New York og Sofia tusindvis af nomineringer, gennemfører flere tusinde interviews med advokatfirmaer og gennemgår besvarelser fra titusindvis af advokathusenes klienter.

Michala Roepstorff er højt specialiseret i administration af konkursboer og har været involveret i nogle af de største og mest komplekse konkurser i Danmark. Hun blev partner i Plesner i 2014.

Anne Cathrine (AC) Ingerslev repræsenterer danske og internationale klienter i relation til finansiering og har omfattende international erfaring med at rådgive på multi-jurisdiktionelle og andre komplekse finansieringstransaktioner. Hun kom til Plesner som partner i 2017.

Seneste insights

Flere insights