Vi har åbnet for tilmeldinger! Plesners internationale processpil - Plesner Pre-Moot - vender tilbage den 16.-17. marts 2023

Plesner viderefører sin stolte tradition med afholdelse af Plesner Pre-Moot. Arrangementet løber af stablen i København den 16.-17. marts 2023 og tjener som optakt til det 30. årlige Vis Moot processpil - verdens største og mest prestigefulde konkurrence inden for voldgift. Under pre-mooten vil alle de deltagende "mooties" få rig mulighed for at måle sig imod andre hold og modtage råd og feedback fra erfarne voldgiftspraktikere.

Hvert forår samles det internationale voldgiftssamfund for at deltage i den årlige Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot (Vis Moot) som "mooties", vejledere og dommere. I år skal de studerende prøve kræfter med en voldgiftssag vedrørende salg af droner under PCA-reglerne (Permanent Court of Arbitration) og den internationale købelov (CISG).

Vis Moot processpillets popularitet og prestige stiger hvert år blandt studerende og professionelle, og spiller dermed en vigtig rolle i forhold til at uddanne og forme morgendagens internationale procesadvokater og voldgiftsdommere. Samtidig er processpillet et unikt forum, hvor praktikere kan udveksle viden og erfaringer. 

Plesner investerer løbende i fremtidens jurister og ønsker at bidrage til at fremme vidensdelingen på tværs af landegrænser og juridiske discipliner, herunder international tvisteløsning. 

Plesner har siden 2018 forstærket sit engagement i udviklingen af morgendagens praktikere gennem et samarbejde med Københavns Universitet, der i 2023 stiller med et hold bestående af håndplukkede jurastuderende fra kandidatuddannelsen. Plesners egne voldgiftsspecialister fungerer som vejledere for holdet, som skal repræsentere Københavns Universitet under konkurrencen.

Som det førende danske advokatfirma indenfor tvisteløsning og international voldgift er Plesner den stolte arrangør af sin nu femte pre-moot.

Plesners Pre-Moot bliver afholdt i "Kobbertårnet" i København den 16.-17. marts 2023. Deltagerne vil her få lejlighed til at forfine deres argumenter og procedurer, samt modtage feedback og networke med erfarne praktikere. For de deltagende dommere giver Plesner Pre-Moot ligeledes rig mulighed for at dele viden og erfaring med de studerende og andre praktikere i uformelle rammer.  

I år vil konkurrencen bestå af fem generelle runder og en sidste (sjette) finalerunde om første- og andenpladsen. Finalen vil finde sted i vores auditorium med de øvrige deltagere som publikum for at afspejle finalen i Wien.

Tilmelding

Tilmeld dig Plesner Pre-Moot 2023

Bemærk at tilmeldingsfristen er 20. januar 2023.

Oplev stemningen til sidste års Plesner Pre-Moot i videoen nedenfor

Seneste insights

Flere insights