Benjamin Bunnage

advokat (L), partner

Benjamin Bunnage er partner i vores team for Commercial Real Estate. 

Benjamin er specialiseret inden for erhvervslejeret, køb og salg af fast ejendom samt førelse af retssager inden for sine specialeområder.

Benjamin yder rådgivning til både danske og internationale klienter. Han har mange års erfaring med gennemførelse af større ejendomstransaktioner, herunder vedrørende større ejendomsporteføljer, både i form af aktiv- og aktieoverdragelser og som led i sale and lease back konstruktioner.

På det lejeretlige område har Benjamin solid erfaring med forhandling og udarbejdelse af alle typer af erhvervslejekontrakter, herunder vedrørende domicilejendomme samt kontor-, butiks-, restaurant-, lager- og produktionslejemål. Benjamin har desuden erfaring med projektlejekontrakter, som indgås forud for opførelse af et planlagt byggeri. Herudover rådgiver Benjamin omkring de lejeretlige aspekter i forbindelse med overdragelse, udvikling og optimering af fast ejendom.

Benjamin rådgiver med afsæt i en god kommerciel og branchemæssig forståelse og med en pragmatisk tilgang til sine sager.

Seneste nyt om Commercial Real Estate

Læs alle insights om Commercial Real Estate