LegalHub er et struktureret vidensværktøj udviklet af Plesner Persondata Team. Med et abonnement på LegalHub får du adgang til direkte referencer mellem lovgivning og relevant materiale - og du får adgang til et videncenter med webinarer og den nyeste faglige viden inden for persondataret.

Det persondataretlige område er i konstant forandring, og det kan være svært at holde sig opdateret.

Med værktøjet er det nemt at få overblik over sammenhænge mellem lovgivning og relevant materiale – helt ned på de enkelte bestemmelser. Det juridiske indhold suppleres af Plesners skabeloner og faglige artikler, så du bliver hjulpet godt videre med løsningen af dine opgaver.

På LegalHub finder du bl.a.:

  • Lovgivning
  • Domme og afgørelser
  • Vejledninger
  • Skabeloner
  • Faglige artikler
  • Seneste nyheder 

Indholdet opdateres løbende, og som en del af dit abonnement, modtager du hver 14. dag en mail med oversigt over det nyeste indhold på LegalHub.

Faglige webinarer

Som abonnent på LegalHub får du eksklusiv adgang til at deltage i en lang række faglige webinarer om de mest aktuelle emner inden for persondataretten.

Specialister fra Plesner Persondata Team afholder et webinar hver 14. dag det meste af året. Emner for webinarerne bliver løbende offentliggjort på LegalHub.

Du kan deltage live i webinarerne med mulighed for at stille spørgsmål, eller du kan se webinarerne som podcast efterfølgende - præcis når det passer dig.

Læs mere om LegalHub og log ind, hvis du allerede har adgang.

Abonnement på LegalHub

Med et abonnement på LegalHub får du adgang til direkte referencer mellem lovgivning og relevant materiale - og du får adgang til et videncenter med webinarer og den nyeste faglige viden inden for persondataret.

LegalHub sælges udelukkende til erhvervskunder. Prisen afhænger af, hvilken type kunde du er. 

  • For medarbejdere i alm. erhvervsvirksomheder eller offentlige institutioner er prisen for et abonnement på LegalHub 3.000 DKK ekskl. moms pr. bruger pr. år. 
  • For eksterne rådgivere fra eksempelvis advokat-, konsulent- eller revisionsbranchen, er prisen 10.000 DKK ekskl. moms pr. bruger pr. år. 

Interne databeskyttelsesrådgivere (DPO'er) og interne advokater/jurister anses ikke for rådgivere.

Vær opmærksom på, når du sætter kryds ved "Jeg er rådgiver" i bestillingsformularen nedenfor, bestiller du et abonnement til rådigiver-pris, dvs. 10.000 DKK ekskl. moms pr. bruger pr. år. 

Få adgang til LegalHub

Ønsker du at tegne abonnement på LegalHub, kan du anmode om adgang herunder.

Adgang til LegalHub er betinget af Plesners godkendelse. Anmodninger gennemgås og besvares indenfor 1-2 hverdage. Bliver din anmodning godkendt, modtager du besked pr. email med et link til oprettelse af adgang til LegalHub.

Når du trykker "Tilmeld" nedenfor, er din bestilling af abonnement på LegalHub endelig, og du bekræfter at have læst og accepteret ovenstående, samt abonnementsbetingelserne for LegalHub

Ja tak, jeg vil gerne tegne abonnement på LegalHub:

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Rådgiver
Persondata insights
 
Captcha

 
*

Seneste nyt om Persondata

Persondata